Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 15 mins
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
por membro: rdiesel
Low Carb Pumpkin Soup
A savory pumpkin soup with a touch of heat turns this into a savory low carb treat packed with beta-carotene.
Ingredientes
Instruções
- Place a medium saucepan over moderate heat. Once warm, add the butter and heat until melted.
- When butter is hot, add the onions and sauté, stirring occasionally until tender, about 3-4 minutes.
- Add 3/4 teaspoon pumpkin pie spice and 1/4 teaspoon cayenne pepper to the saucepan. Stir just to combine and cook for 2 minutes.
- Add the canned pumpkin and broth to the saucepan, stir, and let simmer for 8 minutes. Remove from heat.
- Puree the soup with an immersion blender or transfer to a traditional blender, or whisk by hand until creamy. Stir in the evaporated cream mixing completely.
- Top with fresh chopped parsley or basil if desired.
- Note: a small pinch of each of the following ground spices can be substituted for pumpkin pie spice: mace, cinnamon, ginger, cloves, allspice, nutmeg.
106 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
add 1/4 tsp chili powder
increase pumpkin pie spice to 2 tsp
add 2 tbsp cinnamon sugar
9-10 dashes of hot sauce
04 jan 13 por membro: greencat6789
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Sopas
Receitas Mais Recentes
Muito fácil, rápido e delicioso.
|
Receita simples, fácil de fazer e com poucas calorias.
|
Uma deliciosa opção para um lanchinho.
|
Fofo, delicioso e cheio de sabor.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 154 calorias em 1 dose de Low Carb Pumpkin Soup.
|
|
Repartição das Calorias: 62% líp, 30% carbs , 8% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
644 kj
8%
154 kcal
Lípidos
10,88g
16%
Lípidos Saturados
7,102g
36%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
3,007g
Lípidos Poliinsaturados
0,129g
Carboidratos
12,06g
5%
Açúcar
5,14g
6%
Fibras
4,8g
Proteínas
3,07g
6%
Sal
0,56g
9%
Colesterol
38mg
Potássio
280mg
14%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (30%)
Lípidos (62%)
Proteínas (8%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|