Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozedura: 40 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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A delicious, low fat medley of pork loin and green apples.
Ingredientes
Instruções
- Heat the oil in a large heavy-based saucepan.
- Cook the onion and garlic for 10 minutes over low heat, stirring often, until softened and golden brown.
- Add the sugar and apple and cook, stirring regularly, until the apple begins to brown. Remove the apple and onion from the pan.
- Reheat the pan and lightly brown the pork steaks, two at a time, then return them all to the pan.
- Add the brandy and stir until it has nearly all evaporated. Add the mustard and stock.
- Simmer over low heat, covered, for 15 minutes.
- Return the apple to the pan with the prunes and cream and simmer for 10 minutes, or until pork is tender.
- Season to taste before serving.
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Resumo Nutricional:
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Existem 454 calorias em 1 dose de Pork and Apple Braise.
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Repartição das Calorias: 39% líp, 34% carbs , 27% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1897 kj
23%
454 kcal
Lípidos
19,14g
27%
Lípidos Saturados
7,19g
36%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
3,99g
Lípidos Poliinsaturados
2,293g
Carboidratos
37,43g
14%
Açúcar
22,28g
25%
Fibras
5g
Proteínas
29,64g
59%
Sal
1,68g
28%
Colesterol
100mg
Potássio
428mg
21%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (34%)
Lípidos (39%)
Proteínas (27%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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